dijous, 25 d’abril del 2013

Parc de l'Agulla

Instal·lat com a reserva d'aigua procedent de la Sèquia d'Aigües de Manresa, s'ha construit un parc als terrenys del parc obert a tothom que vulgui acostar-s'hi a passar el dia, passejar, fer pic-nic, fer esport,... Un remans de tranquilitat a 10 minuts de Manresa ideal per gaudir en família.

Situat a la Carretera de Sant Fruitós del Bages, el parc consta d'una zona de gespa, un espai amb alguns monuments i un immens llac que és la raó per la qual es va construir el parc ja que el llac és la reserva d'aigua que esmentava i que és gestionada per Aigües de Manresa - La Sèquia. La construcció del parc es va iniciar cap el 1966 i pel 1977 es va posar en funcionament, havent estat remodelat el 1986. De les activitats que es poden practicar al llac del parc està permès el piragüisme i la pesca, sota permís explícit. La natació només està permesa sota permís i no de manrea lliure. Dels voltants del parc es poden esmentar la varietat de flora existent i la presència ornitològica, a més dels espais lúdics per a nens i el restaurant. I no està permès donar de menjar als animals del parc (ànecs) ja que aquesta pràctica altera l'alimentació d'aquests animals amb riscos per la salut dels animals i la higiene del parc.

El parc constitueix un dels llocs d'esbarjo més importants per a tots els manresans, i bagencs en general.

Feu cas de les recomanacions que apareixen a la web del parc per poder gaudir al màxim i total respecte la vostra estada al mateix.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada