dissabte, 20 d’abril del 2013

El Casal de les Escodines

Tot barri ha de disposar d'un centre social en el que donar atenció als veïns i servir de punt comú per tots els que formen el Barri. Les Escodines disposa d'unes dependències en els quals hi han les oficines del barri amb tot tipus d'atenció als veïns, on s'hi organitzen activitats lúdiques, culturals, administratives, biblioteca, sala d'actes,...

Sobre els edificis on està ubicat el Casal de les Escodines val a dir que en temps pretèrits havia estat l'antiga caserna de la policia abans que es traslladés a l'edifici de la Farinera, al barri de Valldaura. Les instal·lacions de la policia incloien oficines, caserna, calabossos i el taller dels cotxes de patrulla. Concretament els tallers dels cotxes eren el que actualment és el local d'assaig del grup d'animació cultural Xàldiga.

Donada la gran modernització del barri de les Escodines, el Casal no podia quedar-se enrera i una vegada van acabar les obres dels carrers i la placeta, uns anys després es van produir les reformes de l'edifici del Casal i el pati.

Per conèixer més sobre el Casal i l'Associació de Veïns de Les Escodines, prego visitin els següents webs:

Web de l'Associació de Veïns:
www.escodines.cat

Web de la xarxa de suport a veïns:
http://www.manresainclusio.cat


Tot seguit els passo a mostrar una sèrie de fotografies que vaig tenir ocasió de fer al Casal de les Escodines abans de les obres de reforma.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada